Kattpojken

KattpojkenKattpojken är ledare för trion och den äldsta också. Otroligt snabb, otroligt smidig, han kan höra de tystaste ljuden över otroliga avstånd! Men han är också rädd för vatten! Men när äventyret vinkar, ”Den fantastiska Kattpojken springer till räddning!” Med dessa färdigheter kan Kattpojken springa ifrån någon och ger Night Ninja en utmaning med sina fantastiska språng och akrobatiska drag! Hans bil kattbilen får hjältarna från A till B i blixtsnabbt och kan även skjuta fjärilsbollar om någonting är i vägen!

Som Oskar trivs han med sina kompisar Jens och Amanda. Han kan vara lite klumpig ibland men är också snäll, smart, omtänksam och rolig. Han lider dock av intensiv scenskräck.
Som Kattpojken leder Oskar Pyjamashjätarna genom att besegra skurkar som Romeo, Luna Girl & Night Ninja. Han föredrar att ha sitt eget sätt, men respekterar fortfarande Amanda och Gekko när de kommer med sina förslag. Ibland låter han sitt barnasinne ta över i sitt ledarskap vilket leder till problem men som han alltid löser till sist.